top of page

BENİM AŞK

BENİM AŞK

Kalp sancılarım sonlanmadı henüz. Kolay değil, daha taze acıların açtığı ıstırap! Aslında acılara yükleyişimin sitemi sadece bir kandırmacadan ibaret. Çünkü sitem edilecek tek şey, senin merhametsiz yüreğinin buz gibi durması karşımda. Koca bir aşkı perişan ettin!

İstesem de ağlamalardan kaçıramıyorum gözlerimi. Elbet alışacak gözlerim de katı gönlünün soğukluğuna. Fakat dedim ya, henüz o kadar sıcak ki aşkımı görmezden gelerek gidişin. O yüzden pek avutamıyorum kahırlarımı. Anlamsızca, nankörce ve katı bir yürekle çekip gitmeni sindiremiyorum. Alışacağım biliyorum. Biliyorum, yeniden tutunacağım mavilere! Aşkı taşımak yük olmayacak birçok sevgilinin talan ettiği yüreğime!

Ben, senden önce de aşk doluydum. Senden sonrası için de öyle olmamı engelleyemeyecek bana yaşattığın hüzünler. Belki şu anda yaşadığım acıdan, belki de sana olan büyük kırgınlığımdan olacak, senin de benim çektiklerimi fazlasıyla çekmeni arzuluyorum. Bu aralar kendime acıyarak bakıyorum ya, senin de bu duyguyu doyasıya ve en az benim kadar çile yüklü yaşamanı istiyorum.

Sitemim aşka değil, aşkı anlayamayan sana! Ancak aşkı anlayabileceğine pek ihtimal vermiyorum günün birinde! Aşk, güzel aşk! Merhametsizliğe uzak aşk! Benim aşk! Senin gibi merhametten yoksunlara fazla aşk! O yüzden onu hiç anlayamayacaksın!...

Fadime Arslan / Bir Yalnızlık Öyküsü

bottom of page