top of page

İzmir’de Unutulmaz Bir Yılbaşı Gecesi Geçirilebilecek 4 Mekân Önerisi


 

1) Şirince Artemis Restaurant

Biraz daha gözlerden uzak ama yine de keyifli vakit geçirelim diyenlerin durağı Şirince Artemis Restaurant oluyor. İzmir’in Selçuk ilçesinde yer alan Artemis Restaurant, her sene yılbaşı programı düzenliyor ve ilgiyi her sene üstüne çekmeyi başarıyor.


Canlı müzikleri ve fasılları ile eğlencenize eğlence katacak harika bir yılbaşı gecesi geçirmenize yardımcı oluyor. Manzaralı bahçesinde veya tarihi salonunda yer ayırtarak siz de bu sene ağırladığı konuklarından biri olabilirsiniz.


Adres: Şirince Köyü Eski Okul Binası Selçuk / İZMİR


2) Palm Wings Ephesus Hotel

Geçen sene her şey dahil konsepti ile 2 gece süren büyük bir yılbaşı eğlencesi düzenleyen Palm Wings’den bu sene de aynı konsepti bekleyenler oldukça fazla.

İzmir’den uzakta Selçuk ilçesinde bulunan bu otel yılbaşı gecesiyle birlikte harika bir tatil geçirme olanağını konuklarına sunuyor.

Adres: Efes Antik Şehir Plajı Kuşadası Yolu Selçuk/İZMİR


3) L’agora Old Town

Diğer örneklerden farklı olarak bu mekânımız, merkezde bulunuyor. Tarihi Kemeraltı çarşısının içerisinde olan L’agora Old Town, hem otel hem de kafe olanağını birlikte sunuyor.


Bu sene ki yılbaşı menüsü de oldukça canlı ve zevkli duruyor. Meze tabağı ile başlayan gece yeni yıla girme coşkusuyla devam ediyor.

Gece boyu sınırsız eğlence ve lezzetli bir menüsü olan, Küçük Karaosmanoğlu Han’ın tarihi dokusunda siz de bir yılbaşı geçirmek isterseniz burası ile iletişime geçebilirsiniz.


Adres: Havra Sk. No:302/1 Kemeraltı/İZMİR


4) Big Boss

Gideceğim yer merkezi olsun, dönüşüm kolay olsun ama eğlence de doyumsuz olsun istiyorsanız bu mekân size hitap eden bir mekân olabilir. Big Boss; İzmir’in en işlek yerinde, Alsancak’da bulunuyor.


Bu sene birbirinden farklı sanatçıları ağırlayacak olan Big Boss, geceye sonsuz eğlence katacak. Ayrıca oldukça geniş ve çeşitli bir menüye de sahip.


Sizde bu mekânda yeni yıla girmek isterseniz yerinizi ayırttırmayı unutmayın.


Adres: Alsancak Mah. Atatürk Cad. No:280/A Konak/İZMİR



bottom of page