top of page

KENDİSİ KÜÇÜK TATİLİ BÜYÜK: BUNGALOV EVLER

Son zamanların gözde tatil evleri olan bungalov evler, genç, yaşlı herkesin dikkatini çekiyor. Kalabalık ortamlardan sıkılan ama tatil de yapmak isteyen kişilere inanılmaz bir deneyim sunan bungalov evler; küçük ama konforlu, sade ama samimi bir ortam yakalamanızı sağlıyor.

Farklı mimaride olan bungalov evler; modellerine göre fiyatlandırılıyor. Sizin bütçenize uygun her türlü modeli çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz.

Hadi gelin şimdi de size harika vakit geçireceğiniz bungalov evlerden örnekler sunalım;


1) RİZE, ADA BUNGALOV

‘’Popüler olmasın, gözden uzak, kendi halimizde tatilimizi yapacağımız...’’ Diyorsanız burası tam size göre.

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesinde ve Fırtına deresi manzarası ile eşsiz bir doğa güzelliğinin ortasında tatilinizi yapabilirsiniz.






2) AKÇAY, KAZDAĞLARI İDA NATURA BUNGALOV OTEL

Yeşilin ve huzurun buluştuğu bu otel Kazdağı’nın eteklerinde bulunuyor.

Oda ve kahvaltı hizmeti sunan bu otelde size sadece eğlenmek kalıyor.



3) SELİMİYE, PALMİRA BUNGALOW & CAMPİNG

Marmaris Selimiye’de yer alan ve tam anlamıyla doğa aşıklarına hitap eden bir tesis.

Hem bungalov hem de kamp aşıkları için çadır alanı sunmayı da ihmal etmeyen bu tesis de bungalov evlerin denize sıfır olması nedeniyle daha çok tercih edilmesine neden olmuş. Artık tercih tamamıyla sizin zevkinize ve hobilerinize göre.




Otel standartlarına geldikçe ücreti artan bungalov evleri, boş bir arsanız varsa elbette siz de yaptırabilirsiniz. Kendi kafanıza uygun, zevklerinize yönelik döşenmiş olacak bungalov evler de inanılmaz bir heyecan ve eğlence verecektir.


bottom of page